Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngabuburit

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 17 Juni 2015 20:50:44

"Jo, ngabuburit téh mending urang nyair, mapayan solokan! Sugan wé meunang cingok-cingok waé mah," ceuk Undi.
"Hayu, euy! Ka alun-alun mah uing gé teu boga duit," témbal Ojo.
Beretek duanana baralik, arék nyokot ayakan jeung korang. Teu sawatara lila, Undi jeung Ojo geus arindit ka girangkeun, mapayan solokan nu caina ngolétrak. Lebah anu aya caian, Undi ningali bogo nu ngelol tina hiji liang. Brus! Tarurun. "Kodok, euy!" ceuk Ojo. Sabot Undi kokodok, Ojo nyairan sisi solokan nu karimunan jukut nu ngarumbay kana cai. Kawantu solokan aya leutakan, bari kaubek, atuh anu arék disairan téh jadi kiruh. Tapi Undi mah terus wé kokodok. Ojo gé terus nyair. Barang karasa ngangkat ayakanna rada beurat, "Euy, pasti ieu mah lauk téh gedé! Meni beurat kieu, siah!" ayakan nu dicekel ku Ojo masih dikeueumkeun.
"Cikan, uing ngajeueung!" ceuk Undi bari cengkat.
Barang ayakan dijungjungkeun. Cakakak Undi nyakakak. Keleweng, Ojo ngalungkeun sapatu butut ka darat.