Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Paménta

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 16 Juni 2015 17:28:50

Nempo nomer nu asup, diantep sina kekeleteran wé hp téh. Geus peuting, rudet ongkoh. Geus sababaraha kali dibéjaan keur riweuh kacida, hésé cuti, lain embung néang. Manasina Bekasi-Kudus téh pagawéan saléngkah.

Meni keukeuh kudu ditéang, matak naon jung sorangan, kendaraan aya, tinggal ménta dianteur Si Agus, adi. Cuti kuliah dua poé sabot ngajajapkeun mah moal pimatakeun. Balikna dianteurkeun. "Bapa marah-marah terus, Mas. Kangen Mas sama Si Ajeng. Wis tak bujuk, ndak mau aku anterin. Maunya Mas jemput sini. Mumet aku, Mas!" Si Agus, embung dipaido. Jeung enyana, najan anggang langka panggih, apal pisan tabéat Bapa. Mun aya kahayang, siga bolon. Beuki angot sanggeus katerap vertigo, sieun iinditan sorangan, puyeng mun nempo réa jalma.

Nu kekeleteran ngerepan, ganti nomer Si Agus, nomer indungna, nomer teu wawuh. Apal, Bapa. Hp dipareuman. Reup, tibra. Isuk-isuk hp dihurungkeun, murudul SMS. Ramohpoy nempo poto nu keur dirurub ngajepat, MMS ti Si Agus.