Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Cinta Sampé Marni

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 14 Juni 2015 13:41:14

Cinutrung luhureun batu walungan. Nanggeuy gado ku tuur. Panon mencrong kana cai nu ting borélak katojo ku panon poé. Gep kana sendal capit nu keur dipaké. Diteuteup. Aya aksara tapak paku. “ODOY én MARNI” Di handapeuna aya gambar daun écéng. Berebey cipanona ngadadak bedah. Tuluy disusutan bari gigisik. Belewer! Sendal dibalangkeun ka tengah cai. belewer nu sabeulahna deui. Sajongjongan mah manéhna neuteup sendal nu ngangkleung kabawa palid. Jung nangtung. “MARNIII….!” Gajleng ngagujubarkeun manéh. Koléab. Roroésan. Gep, muntang kana batu. Hésé béléké hanjat. Gek diuk deui dina batu nu tadi. Cinutrung bari rancucud.
Wanci maju ka soré. Di lembur sora dangdut ngageder. Sapasang pangantén suka seuri, nampa tamu nu ngabring ngajak sasalaman.