Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nyeri

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 13 Juni 2015 15:09:28

Gulang-guling sorangan, nyamuni na rohang heureut. Beuteung bureuyeung kukusialan, mules lain meumeueusan. Cangkéng panas jejeletotan. Cipruk, késang burayoan. Nu di jero sakitu diheujeun-heujeun teu daék waé mawa. Ukur kukulibekan teu puguh peta, siga nu sangheuk nempo dunya. Hayang mah jejeritan, tapi sieun matak geunjleung alam raya. Éra nataku.

Rus-ras kana lalampahan. Lalakon goréng narémbongan. Dosa ngajarebéngan. Kaduhung salaput gunung. Bingung teu manggih tungtung, kudu kamana ménta tanggung jawab. Rumasa léah ka sasaha. Moal aya nu ngaku pastina. Tamaha sorangan.

Nu ngusial beuki rongkah, pipaéheun nararampeu. Jol inget ka Ema, siga kieu meureun baheula mangsa ngaborojolkeun kuring. "Ema, hapunten abdi." bati humaregung. "Ampun, Gusti. Piraku kedah diturih mah ieu patuangan." ngagerendeng. Baluweng kumaha ngaluarkeun nu tétéjéh jeroeun awak. Baheula keur disundatan mah teu nyeri gakieu da dibius jaba diburuhan bakakak jeung pada nyecep.