Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Arjuna

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 12 Juni 2015 14:45:45

Rérés ngagadabah nepi ka ngarogahala wanoja-wanoja gareulis. Arjuna jadi buronan pihak kulisi. Sanajan boga élmu kadugalan nu luhung. Hirupna mingkin teu tenang. Nyumput di nu buni sieun kacérék. Komo mun nyumput di nu caang, tangtu kulisi nu ngungudag manéhna, baris gampil nyérékna.

Hiji peuting. Meujeuhna hujan ngecrek. Manéhna kaluar ti tempat panyumputanana. Saminggu teu manggih sangu. Beuteungna karasa kukurubukan. Manéhna asup ka hiji réstoran. Laju gék diuk.
"Angkat tangan... angkat tangan!" kadéngé sora patingtémbalan. Manéhna ngalieuk ka tukangeun. Bréh, tilu jelema ngacungkeun bécéng, tingpolotot ka manéhna.
"Sok kéhéd, wani mah témbakkeun!" tangtangna nyéréngéh, manéhna cengkat.
"Montong kabur siaaah, ieu patempatan geus dikepung!" nu hiji nyampeurkeun, leungeunna siap némbakkeun bécéngna. Arjuna teu maliré, gedig ngaléngkahkeun sukuna.
“Dor… dor… dooor!”
“Aaah!” manéhna ngajerit maratan langit ngocéak maratan jagat. Ngajurahroh. Leng poék.

Sabulan dirawat di rumahsakit. Arjuna koma. Wanci isuk-isuk. Panonna mélétét. Manéhna ngagebeg reuwaseun. Nempo di luhureun lalangit. Wanoja-wanoja urut korbanna, padanyeungseurikeun.