Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tuturut Munding

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 11 Juni 2015 20:26:09

Wanci sareureuh kolot, angkanan téh arék ka kakus. Geus kabiasaan méméh ngagoléhé téh sok kahampangan heula. Barang arék cingogo, kapireng di pipir lebah tambakan balong, aya nu tinggerendeng. Dina pamikir, "Bangsat atawa nu keur menerkeun cai solokan?" Réngsé kahampangan terus ngeteyep, noong ka lebah tambakan. Karérét aya sapasang rumaja, kawas japati keur ngadu pamatuk. "Ujang, Nyai...! Ulah caricing di dinya bisi aya oray!" kuring ngagorowok. Duanana ngalésotkeun tangkeupanana. Jleng, nu jajakana ngaluncatan solokan. Pas nu wanojana arék luncat, sukuna tikudawet kana tunggul buah. Koléang! Kucuprak! Nyangkéré dina solokan nu caina keur ngagulidag. "Panuju siah!" cekéng bari asup ka imah.

Dina korsi, abah keur nyuruput cikopi. Gék, di gigireunana. Terus nyaritakeun papanggihan bieu. "Kawas japati, kumaha? Cing praktékeun jeung abah!" pokna bari ééléngéhan. "Hayu, urang dina tambakan praktékna!" jawab téh. Durugdug, abah digusur. Nu saterusna mah, yayaya...***