Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Naur Kanyeri

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 10 Juni 2015 14:08:42

Saminggu sanggeus narima surat, poé ieu pisan manéhna arék datang. Dangdan dienyakeun, kawas méméh ditinggalkeun ku manéhna.
Kapireng jeung karérét kapal udara. Haté beuki bungah, yakin manéhna aya dina éta kapal. Laju ngilo deui surat. "Bojo akang tos ngantunkeun. Upami salira masih ngantosan akang, dinten Minggu akang badé nepangan!"
Didago-dago nepi ka soré, matak nyeri beuheung sosonggéteun. Meunang béja, aya kapal ragrag. Isukna indit ka rumah sakit nananyakeun.
"Aya korban kapal ragrag nu namina Pa To'ib?" cekéng.
"Aya, mangga ka lebet, putra-putrana gé tos sumping!" jawab petugas.
Srog ka hareupeun hiji rohangan.
"Tiasa ningal Pa To'ib?" nanya ka nu jaga rohangan.
Serenteng hiji jajaka cengkrang, laju ngagantawang.
"Deuk naon ka dieu? Gara-gara dipélét ku sia, bapa aing jadi maot! Dasar bikang teu payu ka jalu...!" nunjuk rorék.
Sedih jeung napsu pagaliwota, laju kuring balik. Keur leumpang, inget kana bonéka paméré Ma Uyut. "Ayeuna waktuna digunakeun!" ramo tipepereket dikeupeulkeun.