Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Salingkuhan Kuring

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 10 Juni 2015 11:40:49

Wanci sariak layung. Di jero kamer.
“Ay… janten pendak téh?” klik inbok dikirim. Katingali manéhna keur nuliskeun balesanana. Panon mencrong kana layar léptop. Teu kungsi lila, manéhna males ku gambar émotion nu ngelélan. Nénjona kuring keuheul. Laju ngetik dina keyboard.
“Atuh Ay… serius! Janten moal? Upami moal, atos ulah ngainbok deui!” klik males inbokna. Panon beuki mencrong kana layar léptop. Nungguan balesan ti manéhna, geuning ukur ditempo. Sajam euweuh ngabales. Haté medenghel. Dua jam… keukeuh teu ngabales.

Pésbuk ditutup. Léptop dipareuman. Leungeun gura-giru nyokot hénpun, nu ngagolér luhureun kasur. Gap, néangan nopéna. Saenggeus kapanggih, laju nelepun manéhna. Hénpun diantelkeun kana ceuli. Kadéngé nada sambung lagu ‘Aku Bukan Pilihan' ti Iwan Fals.

“Hallooow Ay… kunaon meni teu ngawaler!” cekéng
“Say, Aa tos aya payuneun panto!” témbalna. Hénpun dialungkeun. Satengah lumpat. Kuring muru panto hareup. Anjog. Cetrék panto dibuka lalaunan. Bréh. Ngajanteng hiji aki-aki. Kuring nu saumuran jeung manéhna. Geuwat nangkeup geugeut.