Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lir Dipupul Bayu

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 09 Juni 2015 16:39:30

Pabeubeurang. Panonpoé meujeuhna panas mentrang-mentring. Di hareupeun gapura sakola. Kaayaanana tacan ramé, ku barudak sakola nu barudalan. Reg, hiji mobil eureun di hareupeun kuring, nu keur ngajanteng. Manéhna jrut turun, tina mobil sédan pulas hideung. Pameunteuna geulis. Buuk panjang ngarumbayna katebak angin. Awakna nu jangkung sampulur. Subhanalloh. Mingkin atra katingali geulisna. Teu pupuguh, haté asa kaiuhan. Laju teu ngahaja kuring paadu teuteup. Manéhna ngabanjurkeun imut… matak nyecep kana manah, lir tatangkalan kapanasan nu kacéboran. Sakedapan kuring males imutna. Teu sangka jeung teu kapikir ti anggalna. Naha, gara-gara paadu teuteup teu kahaja. Kuring bet misuka jeung hayang wawanohan? Haté ratug tutunggulan. Basa manéhna mingkin deukeut, nyampeurkeun ka hareupeun kuring. Abong kaancikan rasa resep, kuring teu inget kana purwadaksina.

“Téh… badé ngajemput nya? Nepangkeun abdi… Jack!” cekéng.
“Éh… henteu Kang, abdi ngahaja dongkap, hoyong mésér géhu pedas nu kakoncara seuhahna kalih raosna!” témbalna.
“Aéh, mangga… badé sakumaha ngagaleuhna?” ceuk kuring gura-giru ngaladangan.