Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Dititah Balik

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 08 Juni 2015 19:02:34

Wanci tengah peuting. Jongjon merhatikeun pagawé.
"Hallooow Pah... tiasa mulih ayeuna?"
"Aya naon?"
"Pah... Si Dédé... tut... tut..." sora telepunna kaputus. Nyel Adun ambek. Manéhna nyobaan nelepun pamajikanana, orokaya teu nyambung. Pikiranna kumalayang. Haténa teu tenang. Sakedapan ngabetem di luhureun wangunan hotél nu tacan bérés. Panasaran. Adun nelepun deui pamajikanana. Tetep, teu aktip. Manéhna gura-giru nyampeurkeun anak buahna, nu aranteng ngecor. Saenggeus panggih jeung mandorna.
"Hampura... rék balik heula. Mun aya nanaon, telepun sayah!" Adun papagah ka mandorna.
"Siaaap, Pa!"

Anjog ka tempat parkir. Adun asup ka jero mobilna. Dius... muru ka imahna. Dua jam perjalanan. Reg mobilna eureun di hareupeun imahna. Jrut turun. Leumpang muru kana panto imahna.
“Tok… tok…” keketrok. Keukeuh euweuh nu mukakeun. Panasaran. Celengkeung manéhna ngagorowok.
"Chayaaang, kunaon Si Dédé téh?" ceuk Adun. Dumadakan. Panto imahna dibuka, Bréh. Pamajikanana ngajega. Nulak cangkéng.
"Alus... heubeul teu balik, wayah kieu karék balik! Chayang jeung Si Dédé saha, Mas?"