Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wios Bedo

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 07 Juni 2015 20:31:12

Isuk-isuk, sanggeus mata poé nyingraykeun ciibun. Sumanget ngagedur, rék ngadatangan manéhna. Rap, baju nu dipakaresep ku manéhna. Reketetek nyangreudkeun iket, dibarangbang-semplakeun. Kencling, indit.

Lebah tanjakan ngarandeg, "Naha haté bapana geus léah? Rumasa tuna ku harta jeung pangabisa." Ruménghap bari nyusut késang.

Anjog di punclut gunung
Aya gentra anu liwung
Keur nyuay-nyuay kabingung. Manéhna curinghak ningali kuring datang ngahégak.
"Pun bapa tos ngantunkeun, tilu sasih kapengker!" pokna. Dina beueus nétrana, katara aya ucap anu disamunikeun.
"Kang, kersa dijantenkeun gegentos pun bapa? Hawatos ka pun biang, anu masih meryogikeun keukeupan kahéman!" pokna, basa geus diuk dina tepas.
"Har! Pan engkang mah," nyarita teu kebat, aya anu ngarohéap ti pipir imah. Kasép tur sembada.
"Nepangkeun, abdi carogé Éti!" nu kasép ngajak sasalam.

Di punclut gunung, kabingung mingkin ngagunung.