Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Nganjang

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 03 Juni 2015 23:03:02

Malem Minggu, tara ti sasari Uyin dangdan. Ma Wati jeung Bah Asrip ngarasa bungah, anak bungsuna rék aya nu ngapélan.
"Sugan wé nu ieu mah jodona," Ma Wati ngaharéwos ka Bah Asrip.
Jam salapan geus kaliwat, Uyin diuk dina korsi kawas anu karemian. Teu sawatara lila, tina kaca katingali aya nu nyampeurkeun. Gura-giru Uyin cengkat, laju muka panto.
"Kalebet, Kang!" Uyin ngabagéakeun.
Laju asup.
Puringkak! Rét, Ma Wati ningali ka nu datang. Bah Asrip unggeuk. Rét kana suku tamu nu keuneungna aya di hareup. "Astaghfirulloh...!" laju Bah Asrip kunyam-kunyem, mapatkeun pangabisana. Beungeut tamu ujug-ujug buluan, terus ngomong semu ngagerem. "Montong ngahalangan cinta kuring!" bari nangkeup Uyin nu ngulapés.
Ningali kitu Bah Asrip, ngalaan iket anu keur dipakéna. Settt!
"Lésotkeun anak aing!" ngebutkeun iket.
Gubrag! Ayin dibeubeutkeun kana korsi. Belesat, tamu némbus para imah. Hawar-hawar kapireng nu ngagorowok handaruan. "Paingan anakna jomblo, da gableg bapana galak. Jomlo salalawasna siah...! Ha! ha! ha...!"