Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ambek

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 03 Juni 2015 15:40:27

Peuting ngagayuh ka wanci janari. Di luar. Hujan ngagebrét lir dicicikeun ti langit. Manéhna katénjo élékésékéng di rohangan tamu. Panonna remen ngintip kana jandéla nu euweuh hordéngan. Budakna teu émbol-émbol, teuing jig ka mana? Kamelang jeung kahariwang mingkin motah dina haténa. Uleng mikir... brag. Panto hareup ngajeblag. Manéhna reuwas nataku. Katempo sapasang wanoja asup ka imah nu dicicinganana. Manéhna gura-giru nyumput di tukangeun korsi.

"Waduh... badan sayah basah nech! Untung ada rumah kosong!" Si Awéwé ngadegdeg ngararasakeun tiris.
"Ka dieu, cuang tangkeup!" témbal Si Lalaki.
"Iiih, lihat dulu gih... takut ada orang!"

Si Lalaki geuwat ngaléngkahkeun sukuna, mariksa kaayaan sabudeureun imah. Rérés mariksa. Panto hareup ditutupkeun. Nyampeurkeun. Laju nangkeup batur awéwéna, nu diuk dina korsi.
"Euweuh sasaha, da! Buru… buka bajuna, méh haneut!" haréwosna. Si Awéwé surti. Mimiti ngalaan bajuna. Sakedapan. Duanana silihteuteup laju silihrangkul. Dumadakan. Nu nyumput, nyel ambek. Manéhna ngagajleng.
“Méong… méooong!” pokna, ngorowot kana leungeunna Si Awéwé.