Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Wengi Nisfu Sya'ban

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 01 Juni 2015 22:51:08

Aya genclang lebah teuteup manéhna. Galindeng bacaan yasin nu nilu kalian, kapireng marengan nginghakna. "Émut ka almarhum apa, nya?" Manéhna teu ngajawab. Cipanon murubut. Lila-lila nyuuh 'na lahunan. "Hapunten abdi, Kang." Kuring imut. Ngusapan sirahna. "Akang nu kudu dihampura mah, Nyi...." Manéhna melong, tuluy neuteup rada lila. "Kang...wengi nu mulya ieu, abdi aya panyungkeun." Rada reuwas. Sieun aya kaitanana jeung mas kawin nu geus opat taun can kagantian deui. "Aya naon, Nyi?" Manéhna neuteup deui. Seuri. "Akang dihapunten ku abdi. Asal ayeuna abdi pangmésérkeun baso Ceu Éla...." Kuring nyakakak. Atoh. Sugan téh naon wé. "Siap, Nyi. Ladana sabaraha séndok?"

Aya genclang lebah teuteupna. Teu nginghak ayeuna mah. Ukur kapireng seuhah bakat ku lada.