Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Serat Kanggo Salira

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 31 Méi 2015 21:49:00

Kang, naha, ti saprak mulih ti dayeuh, salira téh janten bénten? Da éta waé, perhatosan salira ka abdi asa ngirangan. Biasana mah, upami salira mulih ti kantor, sok muru kana tuangeun nu dipasak ku abdi. Komo upami abdi masak acar mujaér mah. Ari ayeuna, mulih téh langsung baé ngagosok batu ali. Tah, nu ieu cenah néptunus, bio solar, sareng campaka. Kituna téh, salira bari némbong-némbong batu ali. Asa hoyong, pami nuju rinéh, bari calik dina sofa kayas, salira ngahibur abdi, niup harmonika, sapertos sasari. Tapi geuning bet simpé. Éta deuih, salira mah kabitaan ku batu ali nu sanés, sakitu tos gaduh seueur ogé. Siga kamari, tukang ojég nu sok ngajajap Enéng sakola gé ditaros, “Mang, meni saé batu alina, di mana mésérna?” Ari ku abdi diwagel, lambey salira bet nyungcung jiga aseupan. Abdi tos teu kiat nganggo kedok baé, mangga badé permios. Teu hilap, abdi ngantunkeun batu dina luhur méja, nya éta batu ...asahan!.