Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngobrol Di Jero Cepuk

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 31 Méi 2015 20:04:26

Tengah peuting, dina hiji cepuk, matak teu pikabetaheun. Gor-gar nu paséa.
"Alus aing, anying!" Lavender molototan Campaka.
"Alus aing atuh!" Campaka embung éléh.
"Gandéng bebel! Alus aing, alus aing wéh! Deléh awak aing ku saria!" Kucubung nu beresih taya kapuran nyelengkeung.
"Ih, meni kalasar nyarios téh! Isin ku Kalimaya nu camperenik teu seueur carios!" Widuri Bulan ngadilak. Aya rasa sirik ka Kalimaya nu aya buricak-burinongan.
Kalimaya nu paréndéng jeung Safir ukur imut.

Di juru cepuk, Black Oval nu awakna leucir ku minyak angin, gulang-guling.
"Pangniupankeun awak kuring! Teu kuat panas...!" pokna.
"Heueuh Gableg dunungan téh teu sabar pisan, nya? Padahal cukup ditunda dina kélékna gé, jero awak manéh bakal pinuh ku jarong," ceuk Suliki bari nyakakak.