Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pigura ( Keur Rita Luciyana )

Kénging Uzanx Boam
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2015 19:56:36

Tiris nataku ngalentaban raraga. angin peuting anu simpé maturan panineungan nu keur haré-haré saré dina ingetan. harepan nu nyangsang dina awang awang moal pernah bisa kahudangkeun deui.
Prok panon paamprok jeung pigura, éta pigura ukur imut tanpa daksa teu bisa nyarita. saukur batin jeung hate pangleutikna tetep ngait sanajan anggang misahkeun kacinta natrat na juru-juru pigura. beuki lila neuteup pigura. teu karasa aya cimata ngeclak, manjangan, rual reol, nutug, ngaliud, ngarambat nyesakeun rasa ambek minuhan dada.
Kanyéri terus ngangkleung, Jungjunan. Kakingkin teu kudu dituliskeun, Geuning bulan teh réngat, nok !