Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Teu Beunang DipangpalÉrkeun

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 29 Méi 2015 12:44:28

Jog, di punclut gunung Aseupan. Campaka keur meujeuhna ligar. Déndi nu katelah Si Kedok, rikat nunda ranselna. Dek, masang ténda dibantuan ku Ipan, Yana, Andri jeung Apri.

Pasosoré, di jero ténda, Yana ngahitar. Apri rumpu-rampa kana saku calanana.
"Ningali harmonika, euy?" pokna.
"Ningali téh waktu na sofa!" ceuk Andri.

Peutingna, di hareupeun ténda, Ipan ngahuleng. Leungeunna ngeukeuweuk saputangan kayas paméré Santi.
"Tong dilamunan waé, kawas lain lalaki!" Yana noél Ipan.
"Uingah inget waé ka Santi. Boga bapa téh beunang diolo ku batu ali bio solar! Lamun ku pancawarna anu aya gambar Déwi Roro Kidul mah pantes. Da Santi mah siga itu!" Ipan nunjuk ka langit. Célak-célak Néptunus lir nu ngiceupan.
"Piraku nu siga béntang, biwirna kawas mujaér!" Andri nyakakak.
"Urang naheur cai keur ninyuh kopi!" Apri méngparkeun obrolan.

Gur, Apri ngadurukan. Ipan mah angger ngalamunan Santi, kabogohna, nu peuting ayeuna keur dirapalan, dicandung ku Tukang ojég.