Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Panyawat AnÉh

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 28 Méi 2015 08:28:30

Dua dinten ngararaoskeun seueul angen, katambih ku hawa tiris, kahampangan méh satengah jam sakali, antukna sering ngaleueutan cihaneut, jangeun ngagentos cacai anu kaluar. Éta wé naheur cai téh atos sababaraha balénan. Térmos téh teu kaur pinuh. Cur deui, cur deui kana lumur. Upami tos ngaleueut, tara kantos lami, pikahampanganeun téh asa ngagayot, deregdeg wéh ka jamban. Sering-sering teuing kahampangan mah, Abah carogé embi janten hariwangeun.
"Urang pariksa ka dokter, bisi kencing manis!" cék Abah.
"Teu kedah, ieu mah sanés landonganeun dokter, Bah!" walon téh.
"Naon ateuh piubaranana?" Abah kerung.
"Ku batu kalimaya nu tos full jarong, ku nu saageung takokak gé pasti damang!" walon téh sabari mapah upat-ipet ka jamban. Teu merhatoskeun pameunteu abah nu duka kumaha paromanna.