Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Panas Euy!

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 27 Méi 2015 09:16:08

Pabeubeurang. Meujeuhna panas mentrang-mentring. Adun jongjon nyupiran mobil dolakna, muru ka dayeuhkeun. Manéhna indit sorangan, rék nganteurkeun hayam ka para langgananana, nu aya di pasar. Tara ti sasari. Jalan katempo lénglang. Di satengahing marga. Mobil dolakna, dipegat ku hiji pulisi. Pameunteu Adun katingali tenang, teu hariwangeun sieun ditilang. Rérés nyisikeun mobilna. Jrut Adun turun. Pa Pulisi nyampeurkeun. Teu poho ngahurmat heula ka manéhna.

"Selamat siang! Cikan mana surat-suratna?" Pa Pulisi nyéréngéh.
"Sakedap... cuang candak heula!" Adun gura-giru balik deui ka jero mobilna. Teu lila, manéhna ngasongkeun surat-surat mobilna. Sakedapan surat-suratna téh ditempoan ku Pa Pulisi.
"Manéh ditilang!" ceuk Pa Pulisi teugeug.
"Har... apan surat-suratna lengkep, Pa!" témbal Adun ngarasa hémeng.
"Muatan hayamna loba teuing! Manéh ngalanggar aturan lalu-lintas!" Pa Pulisi molotot.

Meumeujeuhna hog-hag paadu omong. Dumadakan. Ti tukangeun mobil dolak, aya nu nyelengkeung.
"Damai wéh... damai...! Uing teu kuat panas, euy!" gebeg…duana tingrarérét. Bréh. Katénjo sakadang hayam keur ngelélkeun létahna.