Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalakon Jang Jaéd

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2015 19:46:53

"Sumuhun, Uyut. Tos teu neurak dicariosan ku sasaha ogé." Haseup bodas nu ngawujud jalma jangkung ngadeukeutan, tuluy nyarita, "Mun kitu, manéh kudu manggihan nini manéh nu dipendem di astana Karang Anyar, Cu. Gancang!"

Tengah peuting. Hareupeun tutunggul, manéhna ngageroan hiji ngaran. Jemplingna wanci harita kabedah ku séahna angin nu ngadadak ngagelebug. Aya haseup kayas nu ngelun. Aya sora awéwé nu nyikikik, tuluy cumarita, "Béjakeun ka indung manéh, Jang. Salila sabulan ti mimiti isuk, unggal bérés ngisikan, cai pangisikanana képrét-képrétkeun kana unggal lawang. Tuluy mun nyieun sambel, omat bawang bodasan dua guruntul mah."

Manéhna balik. Haténa gedé harepan, nu jadi bapa moal salingkuh deui.