Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngéndong

Kénging Rinto Variasirias
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2015 13:49:43

Tok! Tok! Tok! Euweuh nu nembalan. Rekéét… bray. Di jero molongpong. Sakuriling bungking bodas. Ukur aya ngelemeng titincakeun. Sup. Manéhna ngaléngkah lalaunan. Rét katukang. Tétéla panto geus leungit. Ray…ray.. Pepedut nyalingray. Jalan tincakeun robah jadi permadani beureum. Dikénca katuhu para ponggawa karajaan ngajajar. Laju darepa. Manéhna leumpang bari lurat lérét ka sakuriling rohangan nu harérang ting gurilap. “Haturan kangjeng prabu. Salira kalintang diantos-antos pisan!” Cedok. Papatih nyembah. Laju ngiringkeun raja calik dina singgasana. Cedok deui nyembah. “Ayeuna kangjeng prabu parantos sumping . Para ponggawa parantos ngempelkeun wanoja nu panggeulisna di ieu nagri. Sumangga pangersa kantun milih!” langgéor para wanoja nu cureuleuk maraju. Cedok nyarembah. Laju dariuk tungkul. Raja neuteup hiji-hiji para wanoja anu ngajajar di payuneuna. Bet jariga bintang iklan?
Rekét panto kamar muka. Lol, awéwé maké piyama bijil. Cetrék! TV dipareuman. Rémot ditunda luhureun méja. Léos ka kamar deui ninggalkeun nu ngaguher hareupeun TV.