Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Telenges

Kénging Bune Upik
Dipidangkeun dina lapak 26 Méi 2015 07:26:29

Culang-cileung, nungguan bongoh. Nu ngagolér diteuteup anteb. Duh, elok-elokan melongna. Dipencrong ti luhur mula. Tarangna téja mentrangan, irungna kuwung-kuwungan, halisna ngajelér paéh, biwirna beureum dalima. Pinareup lir gunung kembar. Panénjo tuluy mapayan, beuki ka handap. Gusti, kampuhna nyéngléd. Pingping mulus ngagelempong, bitis héjo carulang. Geregeteun hayang geura gep.
Ngeteyep disampeurkeun. Diambung pipina, leungeunna, dadana. Si Geulis tibang ngulisik, ngarahuh lalaunan. Wareg, salamet teu kanyahoan. Nguliwed ka luar jalan jandela.

Si Geulis puyang payéng, galingging paranas tiris. Cenah kudu opname. Duh, nalangsa jeung asa dosa. Ngarasa leungiteun pangpangna mah. Sapuluh poé nahan kasono. Si Geulis teu balik deui.

“Kaya kieu mah kudu dipodaran saanak turunanana, ulah disésakeun. Bisi kaburu loba korbanna!” Gan Adang kekerot. Isukna, saabrulan jalma, sahéng. Dunya pinuh ku haseup. “Ampun Gan, abdi mah mung nyuhunkeun getihna sakeclak gé henteu, bari kudu nandonkeun nyawa. Tapi naha Agan numpés balad abdi kotka samakta ku pakarang. Telenges téh kabina-bina ari jalma!”