Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngan Arin

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 25 Méi 2015 20:38:19

Lain sapoé dua poé wanoh jeung Arin téh. Sidik batur ulin ti leuleutik. Poé kamari, pasosoré, waktu manéhna balik kuliah, hujan lir dicicikeun ti langit. Bajuna nu jibrug, nyitak awakna. Tambah uruy anu migandrung.
"Sindang heula, Rin!" cekéng kaluar ti jero toko buku.
"Pameng ribeg, A!" ngawalon bareng jeung imutna nu matak kapéngpéongan.
"Geulis-geulis teuing salira téh? Duh, éta kempot damis!" ukur gerentes haté, panon neuteup ka nu ngaléos.
Hawar-hawar sora kawih ti toko gigireun, gumalindeng marengan séah cihujan. "Cintaku tak harus miliki dirimu." Bet kainget jebi biwir indung Arin, gorowok jeung polotot panon bapana, basa kuring nganjang ka imahna. "Arin mah moal dibikeun ka nu joré-joré!" karék gé unggah sakali geus dihina jeung boa maksud kuring nganjang téh arék naon?

Keur anteng neuteup nu huhujanan, "Dod, geura tuang heula!" Bi Cacih nu purah masak ngageroan bari ngelétan. Enya gé Bi Cacih donto, teu hayang ngaladénan kelétna, pikiran nyantél ka Arin nu cenah téréh tunangan.