Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Tamaha

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 23 Méi 2015 19:08:19

Peuting mingkin jempling. Di tengah imah, manéhna geus dirariung. Rét kana biwirna nu semu geunteul, ngunyem. "Kang, nyaah ka abdi?" pokna. Laju ngarénghap jero, jero pisan. Sanggeus kuring unggeuk, gelenyuna meunggaskeun harepan. "Geura damang!" cekéng. Ragamang rémana nyasar leungeun kuring. Tel, ditunda lebah jajantung nu ketugna ngendoran. "Upami keukeuh badé nikah deui, abdi rido. Titip barudak sareng," diselang ngarénghap. Cipanonna ngalémbéréh. Haté kuring jadi guligah. Nu itu kumaha, ka nu ieu jadi watir lamun kudu didua. Tamaha ku polah sorangan, ngalayanan awéwé séjén, antukna kudu tanggung jawab jadi bapa pikeun nu dikandungna. "Omat, léngkahan mayit abdi!" pokna deui, méh waé teu kadéngé. Laju kunyam-kunyem. Belenyéh imut. Cekleuk, les.

Sanggeus tujuhna, rasa guligah tambah rosa. Nu keur kakandungan nagih jangji, ari haté bet inget waé kana imut pamajikan, imut nu mawa kapeurih.***