Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Jomblo

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 23 Méi 2015 13:35:54

Malem Ahad gugupay. Panonpoé geus lingsir ngulon. Dipirig ku sora tongérét anu raéng silihtémbalan. Layung beureum hurung ngempur luhureun gunung. Adun gura-giru asup ka jero kamarna. Gék manéhna diuk luhureun pangsaréanana. Batinna ngaheruk. Ras inget ka dirina. Umur geus manjing, ngan tetep acan aya nu bisa dipikareueus. Gawé acan boga. Awéwé euweuh nu daékkeun, dijadikeun pasangan hirupna. Huleng-jentul luhureun kasur. Guligah haté hayang jiga Oon. Ngong adan Maghrib kadéngé ngalanglaung, ti masigit deukeut imahna. Golédag ka tempat saré.
“Adun… geura solat!” indungna nyelengkeung ngingetan.
“Heueuh… keudeung deui Maaa!” témbalna keuheul, laju panonna dipeureumkeun.

Wanci sareureuh gaang. Adun diguyah-guyah sobat dalitna.
“Hudaang euy! Piraku malem Ahad, héés? Cuang unam jeung aing yuuu!” Oon ngaharéwos, némbongkeun botol Whisky. Adun curinghak. Ngoréjat hudang. Saenggeus duana marabok tarik.
"Éééh, lamun uing paéh ayeuna, uingah hayang dikuburkeun di lapangan golep!" ceuk Adun.
"Naha?"
"Di lapang golep mah, loba awéwé gareulis! Uing hayang noong ti handap!"