Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Éléh Déét

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 22 Méi 2015 09:11:07

Isuk-isuk, Jum'an masih ngaréngkol, .
"Hudang...! Jeueung nu lian mah geus narik!" Nyi Éha ngéprétkeun cai.
"Ari Nyai, Akang keur ngimpi!" jawab Jum'an bari rucang-riceng.
"Buru!" Nyi Éha molotot.
Kuniang, laju nguliat. Léos ka cai.
Rérés mandi, "Geuning geus ngéjo? Boga duit ti mana?" kituna téh bari ngeduk tina boboko.
"Montong loba tatanya, geus dahar mah geura indit! Karunya ka Si Undi can mayar THB!" Éha inget ka anakna nu can mayar THB.

Rérés tuang, Jum'an ngaléos ka pipir, tempat nunda bécana. Gebeg!
"Ningali sadel béca?" Jum'an ngagorowok.
"Dijual ka Tukang rongsok, ladangna dibeulikeun béas!" jawab Éha teu kireum-kireum.
Jum'an ngahuleng.
"Tah, keur sadel mah!" Éha ngalungkeun didingklik.