Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kedah Jujur!

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 20 Méi 2015 12:13:13

Wengian Jumaah, anu meujeuhna tiris ogé simpé. Adun kalih garwana katawis indehoy di lebet kamerna. Saurna mah, seja ngalaksanakeun kawajiban anu paling raos, di ieu alam dunya.
Rérés nyulam katresna, dugi ka luut-léét késang. Duanana gunem catur, malihan janten daria ngalobrolna téh.

"Pap, teu sawios... Mam hoyong naros? Mung ngawalerna kedah jujur!" haréwosna
“Badé naros naon?” Adun ngaraos hémeng.
“Hmmm. Mam mung hoyong terang. Jangji... ngawalerna kedah jujur!"
“Sumuhun… mangga, Sayang!”
“Hmmm!” garwana narik napas.
“Say… énggal atuh?” Adun mingkin guligah.
“Pap, kantos teu… kulem sareng istri nu sanés?”
“Duuuh, geuning… narosna meni kitu! Teu kedah cangcaya, Say! Wantun kasép, Pap teu acan kantos mondok sareng istri anu sanés!” Adun katawis ratug tutunggulan, ngawalerna.
“Leres ieu téh, Pap?” garwana bingaheun laju ngagaléntoran.
“Leres! Sing daék demi, Pap mung kantos mondok sareng istri téh, waktos harita baé...,”
“Iyéééy, geuning ngabohong?”
“Muhun waktos harita… waktos Pap nuju orok! Mondok sareng pun biang!”