Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Panasaran

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 19 Méi 2015 22:21:16

Hawa peuting karasa tirisna. Jum'an keur ngadéngékeun wayang tina radio, curinghak mireng nu ngabingingik. "Téang, entong, téang, entong," ngitung ramo. "Kétang lamun enya jelema pasti nyampeurkeun ka dieu, di luar mah pasti tirisna!" gerentes Jum'an.
Beuki peuting, sora nu ceurik beuki narikan. Kajurung ku panasaran, Jum'an cengkat. Gap kana sénter. Laju ka dapur. Ngintip ti mana asalna sora. Laju Jum'an ngeteyep. Bray, mukakeun panto. Sénter disorotkeun. Gebeg! "Asa piraku?" Jum'an ngagisik panon. Rét deui ka nu disénteran.
Keur nyidik-nyidik, "Beunang siah! Arék indit ka mana?" Éha pamajikan Jum'an geus nyampak tukangeun.
"Sest..., kami keur ngintip nu ceurik!" Jum'an méré isarah.
"Paling gé anjing nu Mang Koko katirisan!" Éha ngaharéwos.
Barang rék asup deui ka imah, Éha ngarandeg. "Alah enya siah, Akang!" bujur Éha brat-brét-brot.
"Jeueung, Nyi!" sénter nyorot ka handapeun tangkal rambutan.
"Astaghfirulloh...!" Éha jeung Jum'an paheula-heula asup ka imah, ningali Wiwi nu poé kamar maot alatan kagiles karéta-api.