Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Pulsa

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 18 Méi 2015 13:11:07

"Iiihh... seneb jasa aing lajuna."
"Seneb kunaon?"
"Teuin ah! Lain ari omongan dia nu bener nu mana?"
"Omongan naeun?"
"Éta téa... sual asup ka dumay jeung asup ka taksi..."
"Maksud manéh?"
"Éta sual waragad asupna mahal mana?"
"Nya mahal taksi atu. Muka panto doang laju baé tujuh rébu. Kunaeun kitu?"
"Tapi aing mah teu bisa ja... tadi boga pulsa lima ratus pérak teu bisa online."
"Atu puguh baé dia yeuh. Pulsa saemé kitu moal cukup. Kuduna géh meuli deui."
"Heueuh éta géh lajuna mah meuli deui."
"Laju kiwari mah bisa online atu."
"Heueuh kadoangna mah."
"Pan kadoangna?"
"Ja hapéna ku aing digadékeun. Duitna paké meuli pulsa."