Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ngalarung Sèsa

Kénging Ayus Elgibran
Dipidangkeun dina lapak 15 Méi 2015 15:05:53

Mangsa nu kungsi kasorang duaan leungit jeung datangna layung sore, ieu, ucapna, rasa geugeut kamanehna, tatu nu ngucurkeun getih, nu peurih geus ampir lita deui "Ulah dipiceun rasa cinta urang A, simpen waè mèh aya kenangan." Mandeg-mayong, imutna atra katingali dina potrèt diri, "Udag deui abdi aa, pikanyaah deui." Kitu ucap kukupu nu jadi cirina.
"Hampura..!" Belewer, belewer, asih, cinta, nyaah dialungkeun ka tengah sagara, disanggap ombak dibenturkeun kana karang nepika ancur teu nyèsa.
"Hayu a, urang uih." Ceuk Ariana bari imut. Sagara ngawilujengkeun, dina leungeuna pinuh ku sèsà-sèsa urut carita kuring baheula jeung manehna.