Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalampahan

Kénging Teh Zaneta
Dipidangkeun dina lapak 13 Méi 2015 13:49:18

"Jagisuk ilu jeung aki ka Gunung Honjé!"
Paréntah Aki tadi beurang nongtoréng jasa kana ceuli. Tembus kana pamikiran.
Cibaliung. Cimanggu. Sumur. Taman Jaya. Kecap-kecap éta geus baraha puluh kali boa kaluar tina sela-sela biwir. Kadoang wirid nu kakarak diapalkeun. Atuda inget omongan bapa si sartim tadi burit basa keur cacahan jeung anakna, pajarkeun tah Cibaliung mah jauh jasa ti Cibeo mah. Moal anjog dina waktu saparaan. Komo ieu mah ka Gunung Honjé.
Beuh aing mah. Leumpang sakitu jauhna?
Kotok geus kongkorongok. Kedeng deui Aki nyampeur. Ceuk Bapa, mun kula turun ti ambén ulah loba omong. Cukup ngomong ilu.
"Masri..."
Gegeraeun kaluar. Bari turun ti ambén kula ngomong. "Ilu."
Ja ngeun sakedeng jasa lalampahan tah. Sapanyeupahan ge geus anjog ka nu dituju. Ngeun rada hemeng, kunaeun leumpang jeung Aki mah asa anjlog-anjlogan.