Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

A'i

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 13 Méi 2015 12:30:35

Ngagugu kana papatah indungna méméh indit ka sawah. A'i diuk dina golodog, sakapeung sukuna diucang-anggékeun bari ngawih. "Ma ilu awah. Entong A'i anas. Ma imang heula. Patupangplak eu, eu eung."
Lar, Tukang és ngaliwat. Biwirna kumétap. Barabay ngacay. "Lunya ema ti awah, anaseung. A'i oté oyong és!" ramona ngusapan beuheung. "Ilaha apa uih? Lunya ema tapéeung. Apa, ieu A'i oyong cacan!" gumarendeng. "Tongtolang nanta, tawinan apa, poé Salasa, teu péta-péta." Sanggeus ngahariring cipanonna nyangkrung, hayang siga batur ulinna anu sok dipangku ku bapa-bapana. Laju cengkat, sup ka imah, bus ka kamar. A'i, budak awéwé nu umurna lima taun, ngusapan guguling nu geus lépét. "Léntangan Ai, ta pakeuy!" saterusna anteng anjang-anjangan sorangan, nepi ka datang indungna nu geus buburuh tandur.