Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Si Tétéh Galau

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 13 Méi 2015 00:34:45

Potrét Profilena geulis, lir widadari lumungsur ti kahyangan. Loba lalaki padangaheureuyan kana inbokna. Ngong adan Isa. Manéhna anteng inbokkan jeung salingkuhanana.
"Capé teu, Say?"
"Henteu, Aa!"
"Nyaan... salira mah kiatan!"
"Kiatan naon?"
"Muhun, pésbukanana!"
"Ah... biasa da, bakating teu aya damel!"
"Sayang mah ruaaarbiasa! Abong jalmi senang... ti énjing dugi ka wengi, teu weléh manco pésbukan!"
"Kumaha geuning, di rorompok teu aya réncang ngawangkong. Kapaksa manco dina Pésbuk!"
"Paingan wayah kieu masih manco. Aa capé... badé offlén heula!"
"Ulah waka Aa... abdi teu aya réncang!"
"Punten... mondok ti payun nya, tos tunduh!"
"Iiih, ulah waka Aa!"

Salingkuhanana teu ngabales deui inbokna. Peuting beuki simpé. Si Tétéh keuheul, nempo akun salingkuhanana ngahiang. Laju manéhna nyieun setatus, "Kesel iiih, Tétéh galau!"

Teu kungsi sababaraha menit. Tingtorojol inbok ti babaturan lalakina. Peuting maju ka janari. Kaayaan dina beranda Pésbuk, mingkin réhé. Si Tétéh beuki motah. Sumangetna ngagedur. Malesan inbok, ti para lalaki tolohéor.