Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Ririwit

Kénging Yuyun Yulistiani
Dipidangkeun dina lapak 11 Méi 2015 13:05:18

Sainget kuring, ti bubudak teu kaur dagingan, brek deui. Sakitu gunta-ganti mantri jeung dokter, hésé cageur. Ajengan jeung dukun lepus teu metu. Vitamin jeung minyak ikan, teu teurak nguatan awak. Angger tiktik brek. Kasambet lelembutan ceuk nu bisa mah.

Nincak rumaja, teu béda. Malah beuki parna. Teu kaop jagjag meueusan, asal salah tetempoan tuluy paranas tiris. Tapi teu pati dirasa, kabébénjokeun ku ulin. Éra ku kabogoh ongkoh ari geringan waé mah. Sieun diputuskeun.

Sanggeus rumah tangga, panyakit beuki remen datangna. Titirah mah titirah, punduh-pindah imah geus aya juhlas kalina. Karék ogé rék betah, tingkurunyung piudureun, daratang sasalad awak. Geus teu cageur ku dokter. Kudu diimunisasi ku bibit panyakitna. Asa ku teungteuingeun ari batur, komo tatangga, sigana teu suka mun awak miang-miang belejag. Hantem dikaririm pimuriangeun. Siga ayeuna, can ogé mamayu alatan tatangga gigireun sasiku koroncongna, der téh tatangga hareupeun ganti mobil.