Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Réuni

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 10 Méi 2015 18:57:37

"Tos sabaraha putra, Dré?" André ngacungkeun opat ramo. "Nu pangageungna SMA kelas dua, Wid."
Ngabaretem deui. Melong ka babaturan nu séjénna. Sababaraha kajadian 30 taun katukang kagambar deui dina ingetan maranéhna. André jeung Widi, nu sabenerna masih kénéh karabat deukeut. Sa-aki malahan. Tapi basa mimiti asup SMA kabéh pada apal, éta dua jalma téh silih pikanyaahna leuwih ti sakadar dulur.

"Pa Rustam mah tos mayunan urang, nya Dré? Sok émut basa urang ku anjeunna dipoé di tengah lapang paranti upacara." André seuri bari ngamuhunkeun. Sababaraha babaturan saangkatanana pas ngaliwat téh réa nu dédéhéman. Teu diwaro. Ukur seuri bari nuluykeun ngumbar carita nu pernah pegat.

"Dinten rebo Widi uih deui ka Ustrali. Doakeun ku André. Teu gampil geuning ngadosénan di nagri batur mah. Mung teu tiasa ka mamana deui atuda. Apan gaduh murangkalih yatim satilu-tilu."

Deui, carita pegat. Teu kebat.