Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nété 898 Hambalan

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 10 Méi 2015 18:38:38

Ngajugjug makam Sunan Muria, dina tétécéan anu ka salapan puluh, napas karasa ngahégak. Rét ka nu dituju, dalapan ratus salapan tétécéan deui. Luak-lieuk néangan salaki, "Naha geus tiheula atawa di handap kénéh?" gerentes haté. Karep hayang ceurik, ningali nu lian mah ditungtun-tungtun ku salakina, ari seug kuring? Suku tetep nété hambalan bari biwir macakeun tasbéh. Dina hambalan ka dalapan tujuh ratus, ngarérét ka tukang. Bréh manéhna, katingali nyusutan késang nu maseuhan pipina. Reg kuring eureun ngaléngkah, angkanan rék ngadagoan sakalian ménta cai suplemen. Manéhna kalah cicing, meureunan keur ngala nyawa, ceuk urang Baduy mah. Manan ngadagoan lila, laju kuring ngaléngkah deui. Nepi ka nu dituju, dada asa ngalegaan. Teu kungsi lila, manéhna geus aya di gigireun. "Bapa téh ka WC heula!" pokna.
Teu ditémbalan, ngan cai suplemen anu dicekelna gancang dijéwang. Leguk diinum teu disésakeun.