Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Maén Di Malem Jumaah

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 10 Méi 2015 10:43:06

Malem Jumaah meujeuhna hujan ngaririncik. Anteng diuk di tepas imah. Ngadagoan pamajikan nu tacan balik, ti imah kolotna. Teu kungsi lila, torojol Adun, tatangga kuring.

"Kang, ayeuna leres malem Jumaah?"
"Heueuh! ayeuna malem Jumaah!"
"Duh, matak bingah kanggo nu gaduh garwa sapertos Akang!"
"Bungah kumaha?" kerung.
"Abdi kabita hoyong tiasa maén di malem Jumaah!"
"Oooh, tinggal maén!"
"Maénna sareng saha? Abdi teu acan kagungan bojo!"
"Haaar, asa teu kudu jeung pamajikan, rék maén mah!"
"Astaghfirulloh... dosa Akang! Upami maénna sanés sareng garwa!"
"Ceuk saha dosa? Uing gé mindeng maén, tara jeung pamajikan!"
"Akang teu sieun dosa?"
"Naha jeung kudu sieun, agama gé teu ngaulah-ulah!"
"Istighfar Kang! Maenya Akang badé hianat ka nu janten garwa!"
"Lah... jeung kudu istighfar sagala, da teu dosa ieuh! Sidikan resep bisa bagadang nepi ka Subuh, asal kuat maénna!"
"Kela... ari Akang maén naon ieu téh?"
"Heueuh, ayeuna uing rék siap-siap maén game bola, dina Playstation!"