Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

?

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 09 Méi 2015 09:10:41

Kabeneran diuk ngaréndéng dina korsi statsion. Ngalelentuk ngadagoan karéta datang.
"Badé angkat ka mana?" pokna ngajak seuri.
"Abdi badé ka Jakarta, Kang!" cékéng.
"Geuning sami... nepangkeun abdi, Jaka!" manéhna ngasongkeun leungeunna ngajak sasalaman. Paadu teuteup sakedapan.
"Abdi Itjeu, Kang!" némbalan laju sasalaman.
"Duh… meni saé namina!" manéhna teu geuwat ngaleupaskeun ramo-ramo leungeunna. Kuring ukur imut, laju luk tungkul. Aya geter rasa nu teu biasa, sabada kuring ngawangkong ngalér-ngidul jeung manéhna. Uplek ngobrol, silihtepangkeun jeung silihangken. Hawa wanci Subuh, karasa tiis nyelecep kana awak. Nempo kuring mucicid. Manéhna surti, laju ngaleupaskeun jékétna.
"Anggo ieu…!" manéhna nawaran.
"Teu kedah aaah!" kuring gideug.
"Énggal, teu kénging nolak!"
Rap jékétna dipaké. Dumadakan. Manéhna cengkat, amitan rék ka toilét. Sapuluh menit nungguan. Manéhna teu émbol-émbol. Karéta nu didago-dago, ngurunyung datang. Kuring bingung nu teu manggih tungtung. Horéng, nepi ka karéta ninggalkeun statsion. Manéhna ngahiang, teuing ka mana? Dina saku jékétna, aya duit sagepok saratus rébuan.