Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Kabobodo Ténjo

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 08 Méi 2015 14:25:25

Di hareupeun hiji emoll. Jelema katempo larsup. Diobral... diobraaal! Salawé rébu... salawé rébuuu! Ceuk hiji sales mobil jojorowokan. Jelema padahayang apal jeung padananyakeun. Sakedap nétra. Jelema ngagimbung lir sireum manggih gula. Kabayan panasaran. Laju ngiluan pasesedek. Meni murah pisan harega mobil téh! Uing hayang meuli sapuluh siki. Gerentes Kabayan. Saenggeus bajoang pasesedek. Luut-léét késang. Kabayan noél jeung nanyakeun ka sales mobil, nu kabéneran hiji wanoja méncrang, dierok pondok luhureun bitis.
Néng, leres mobil téh pangaosna salawé rébu? Ceuk Kabayan. Muhun Pa! Nuju diobral! Kawitna mah mapuluh rébuan! Témbal sales mobil. Sanajan can boga garasina, ku abdi diborong! Abdi ngagaleuh sapuluh siki! Kabayan sakuat tanaga ngodok saku pangsina. Mangga Pa! Mung kedah kontan, ulah ngiridit! Sales mobil ngabanjurkeun imutna. Cikan, ningali heula mobilna! Ceuk Kabayan beuki panasaran. Ieu... Pa! Sales mobil ngasongkeun brosurna. Brosur téh geuwat dicokot ku Kabayan. Bréh, katempo gambarna. Nyel Kabayan ambek. Teu tulus siah! Ceuk Kabayan kuciwa.