Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Unggah Adat

Kénging R Iman
Dipidangkeun dina lapak 06 Méi 2015 21:08:55

Kulutrak panto muka. Ma Icih ngalieuk. "Geus balik geuning manéh, Nyi...," pokna, marahmay ngabagéakeun anakna nu karék jol. Babantu di dulurna nu anyar pindah ka Jakarta. Meunang sabulan di dituna téh.
"Betah di Jakarta téh?" Ma Icih nalék.
"So pasti, betah dong, Ma!"
"Usum naon di Jakarta téh, Nyi?"
"Usum démo, Ma!"
"Baruk! Lain geus euweuh... pan geus diganti lain ku mobil nu banna opat!"
"Ih, gak gaul Si Ema mah!"
"Ari manéh ku naon nyarita téh mamalayuan waé?"
"Gaul dong!"
"Meunggeus geura ka cai ka dituh, geura solat asar!"
"Ah, baru juga gék duduk sudah disuruh!"
Ma Icih ngojéngkang ka dapur. Teu kungsi lila norojol deui. "Tuh, ku ema geus dipangnaheurkeun cai!"
Nyi Onah asup ka kamerna. Tuluy muru dapur. "Geus ngagolak acan, Nyai? Buru bisi kaburu ahir!"
"Belum, Ma... baru menyahéng!"