Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Telenges

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 05 Méi 2015 10:03:27

Telenges ngaranna. Pangawakanana jangkung badag. Manéhna hiji pangusaha suksés, nu kaceluk ka awun-awun kakoncara ka janapriya. Kawawuhanana loba ogé layeut jeung sababaraha aparat, nu jadi békingna. Ka batur teu weléh pépédéngkréng jeung peupeuleukeuk.

Peuting ngagayuh ka wanci janari. Katénjo manéhna kaluar ti tempat dugem. Leumpangna ngabéngbéos muru ka tempat parkir. Haténa medenghel. Saenggeus di jero, ribut jeung musuhna nepi ka gelut. Beungeutna bengep alatan ditonjok musuhna. Kaayaan di jero beuki kacau. Saacan kaluar, manéhna ngancam, yén masalahna tacan bérés. Baris papanjangan.

Pabeubeurang satutas nelepun békingna. Telenges jeung békingna, niat ngajorag. Anjog ka hareupeun kantor musuhna.
"Mana Bos, wewelekna?" békingna muka obrolan.
"Dagoan di dieu!" témbalna, asup ka jero kantor musuhna.

Lima belas menit, békingna ngadagoan. Telenges ngurunyung datang. Katingali beungeutna sepa lir taya getihan.
"Kunaon Bos, jiga manggih kasieun?" békingna panasaran.
“Deuleu ku sia… mangkelukna ngungudag aing!” Telenges nunjuk ka hiji aki-aki tujuh mulud.
"Har… piraku sieun ku aki-aki?"