Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Butuh Baju

Kénging Mimin Wiati Tea
Dipidangkeun dina lapak 03 Méi 2015 11:26:34

Pasosoré, keur anteng lalajo tipi, kadéngé sora nu pupuntenan. Barang bray, dibuka, horéng téh aya Aki Ohim. Manéhna téh, nu sok ngakutan runtah di daérah kuring.
“Punten, Ibu, abdi ngaganggu.” Ceuk manéhna.
“Henteu, Ki, teu ngaganggu, da nuju rinéh, mangga ka lebet!” Tembal téh. Sup manéhna ka jero.
“Kieu, Néng, pangna Aki ka dieu téh, aya kaperyogian. Manawi gaduh seragam tilas, pan tuang putra mah tos lulus ujian SMA, ieu kanggo pun incu, hawatos seragamna mung hiji-hijina.”
Kuring gancang ngageroan Si Cikal, tuluy nyaritakeun pamaksudan Aki Ohim.
“Kumaha, masih aya seragam teh? Teu dicurat-coret?” Tanya kuring..
“Henteu, Mamah, teu dicurat-corét, malih mah Dani miwarang ka réréncangan sakelas, supados ngempelkeun seragam, bilih aya nu peryogieun. Ayeuna, seragam na disimpen di Yoga, KM di kelas.” Ngadéngé jawaban Si Cikal, plong wé, haté téh ngemplong. Paroman Aki Ohim, katempo semu bungah.