Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Miceun Salasah

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 03 Méi 2015 09:35:23

Tengah peuting, kapireng sora harmonika ditiup. Cirining waktuna lumaku. Laju cengkat tina sofa. Saputangan kayas anu ti tatadi dikucel, disakuan. Gap kana kedok, terus kunyam-kunyem. Rap, les ngiles. Anjog di hiji toko perhiasan. Sup kana liang konci. Jelegedeg. Rét, nyéh. Campaka, kalimaya, solar, néptunus, black oval disakuan. Pancawarna nu gambar mujaér ditunda deui. Rét ka juru, batu bongkahan bacan doko nu ngadungkuk sagedé aseupan. "Haruh...! Kumaha mawana? Isuk deui wé lah, nanyakeun heula carana ka Embah!" gumarendeng. Terus mapatkeun jampé. Les. Jog di imah. Haténa bungangan, boga keur agulkeuneun.

Isukna pabeubeurang, di pasar guyur. "Nu maling batu ali karékam ku CCTV, ngan maké kedok! Paling bisa ngalacak tina bajuna!"

Béja pabéja-béja, nepi kana ceuli Jatma. Teu mangkuk ti lima menit, dina hawu ngabebela sapangadeg baju jadi suluhna.