Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Udagan

Kénging Neni Yuhaenah
Dipidangkeun dina lapak 01 Méi 2015 19:54:56

Hujan ngaririncik. Purnama ngangkleung. Kingkin. Cahya konéas, kasaput pepedut. Sisina beureum, semu wera. Anteng diteuteup. Teu nambah béngras. Langit beakeun cimata. Bulan leungiteun pamor. Beuki lila, beuki beureum. Rumeuk. Ilang. Ninggalkeun méga kulawu, sumirat beureum kanyos.
Peuting beuki simpé. Langit meredong. Bulan jeung béntang taya célak-célakna acan. Angin rumahuh. Leungiteun hujan, béntang, ogé bulan nu sok biasa diajak nyarita.
Teup, kana lopian impian. Rembet ku kakayon. Pabeulit jeung akar nu ngagantung. Mongkléng. Combrék. Bulan nu diarep-arep, teu némbongan deui.
Keur anteng mulak-malik anyaman kahéman nu rangsak, aya nu keketrok. Rurusuhan, dibuka. Bray...! horéng angin ngaheureuyan. Jandéla ditutupkeun deui. Brug! Kapireng angin ngaheuheuh. Nyeuit. Nurihan simpé. Gék, sidéngdang dina amparan harepan. Pung, ka alak paul. Balayar na méga umpalan. Kakalayangan. Ngudag pasini nu taya bédana jeung kaayaan peuting dina waktu harita.