Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Démo

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 30 April 2015 22:53:34

Isuk-isuk di dapur geus gandéng, aya nu ceurik, nu seuri jeung sora nu trang-tréng-trong. Jojodog ngabangingik, asa diteungteuingan. Gawé ngan didiukan waé, kalan osok dibekok.
"Aingah hayang jadi téko, resep mangsa ditotor ku dunungan nu awéwé!" omong jojodog dina sela inghakna.
"Leuheung kénéh manéh, coba uing! Gawé téh ngan diteuleumkeun!!" ceuk siwur anu kulimis bati dikerebekeun kana gentong.
"Lah! Kabéh gé gawé mah euweuh nu genah, jeueung ku maranéh, ieu awak uing meni raca!" talenan mairan.
"Heueuh nya. Engké soré urang démo, euy!" katél nu saban usik diduruk bujurna, nyelengkeung.
"Maksudna?" kabéh parabot dapur nanya.
"Keun ku uing! Dunungan awéwé sina raheut leungeunna. Pan moal masak, pasti meuli wé ka réstoran!" péso nu nyelap na wadah samara ngacung.
Soréna, waktu dunungan awéwé arék ka dapur. Lebah lawangna tiseureuleu, nepi ka dibawa ka rumah sakit.
"Jétu kénéh meunang uing," ceuk siwur nu tadi nyéblokeun cai di lawang panto dapur.
Ger, kabéh parabot dapur surak.