Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Nu Ngégél

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 30 April 2015 11:07:00

Peuting meujeuhna jempling. Adun anteng hareupeun léptopna. Macaan jeung ngajempolan postingan babaturan Pésbukna. Dua jam nagen. Barang ramo leungeunna rék nyokot udud, nu ngagolér dina karpét.
"Aaaw!" Adun ngajerit. Curukna aya nu ngégél. Nyanyautan. Peurih jeung baloboran getih. Adun nyidik-nyidik ka sabudeureunana. Aya limalas menitna nénéangan. Orokaya, teu kapanggih. Bakating keuheul. Teu sadar... ududna nu sabatang téh dipiteskeun, laju dialungkeun kana asbak.
"Sok geura némbongan kéhéd... montong jadi pangecut!" Adun nangtang
"Aing nu ngégélna!" aya nu némbal tina jero asbak. Gebeg... jajantungna ratug tutunggulan. Nénjo udud ngalayang kaluar tina jero asbak. Udud cicing pas hareupeun panonna.
"Jadi silaing mangkelukna?" peureup Adun neunggeul... ngeplos.
"Aing sedil ka sia...! Aing diantep! Siaaa pupujieun jeung hayang katanggar dina Pésbuk!" témbal udud.
"Har... sidikan ilaing nu kitu?"
"Naon siaaah, buktina?"
"Unggal poé teu weléh ngiklan dina tipi! Aing apal ilaing hayang dibeulian ku jelema!"

Ngadéngéna. Udud ngarumpuyuk lir kapas kaibunan. Eusina patulayah dina karpét.