Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Kamélang

Kénging Eni Setiani
Dipidangkeun dina lapak 28 April 2015 22:46:40

Dina bulan sapasi, Nini Antéh ucang-anggé bari ngahariring, dibaturan ucing kameumeutna.
"Ari Mawat, lamun murag ka dunya, arék saha anu nampanan?" panangan Nini Antéh ngajéwang Candramawat nu ucad-aced.
"Tingali, Wat! Manusa nu aya di dunya, hirupna geus aing-aingan. Boroning jeung tatangga, dalah jeung batur saimah gé paharé-haré. Aranteng sosoranganan, nyoo sabak!" Nini Antéh neruskeun deui omonganana.
Candramawat nu ngahéphép, panonna ditojokeun ka saban imah.
"Urang mah ulah kawas jalma nu di dunya. Nu jauh jadi deukeut, nu deukeut diharé-harékeun! Kieu geura, pikiran ku manéh! Dina copélna, lamun éta jalma gering, naha arék ménta tulung ka nu jauh?" omong Nini Antéh.
"Méoook...!" Candramawat bangun nu surti. Terus ngarapetkeun awakna kana patuangan Nini Antéh.
"Tiris, Wat? Nam ateuh urang saré!" léos Nini Antéh ka pangkéngna. Candramawat ngaringkuk dina karangjang parantina.
Wanci ngagayuh ka Subuh, Nini Antéh ngageubra. Sawaréh jalma nu di dunya masih aranteng nyo'o gadgetna.***