Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Si Manéhna

Kénging Abahna Ji
Dipidangkeun dina lapak 28 April 2015 12:48:52

Pameunteuna geulis. Awakna sampulur. Panggih, waktu kuring jongjon ngantri di hiji bank. Haté bet rus-ras teu puguh jeung teu genah karasana. Teu pira mimitina mah, teu kahaja paadu teuteup. Manéhna jol ngajak imut. Kuring males imutna.

Saenggeus bérés nyokot duit, laju ngabuskeun duit kana kantong nu digandong. Kuring ninggalkeun méjana pagawé bank. Barang ngagésérkeun panto bank. Katénjo manéhna nungguan di luar. Manéhna melong jeung ngiceupan kuring. Gebeg, jajantung asa rék coplok.
"Duh... naha manéhna nungguan kuring? Moal dipaliré ah, rék diliwatan!" gerentes téh. Leumpang rada digancangkeun. Pikiran mimiti goréng jeung ngarancabang. Waktu pahareup-hareup jeung manéhna. Gap, leungeunna nyepeng kana leungeun kuring.
"Antosan sakedap!" ceuk manéhna. Kuring teu maliré, geuwat ngépéskeun leungeunna. Leumpang rurusuhan. Manéhna ngudag. Siliudag. Anu naringali katempo tingséréngéh. Anjog ka témpat parkir. Laju ngodok saku calana. Rumpu-rampa... horéng konci motor euweuh? Muka seleting kantong, bisi koncina kaabuskeun. Sarua euweuh. Uleng bari kerung.
"Milari ieu?" manéhna ngasongkeun konci motor.