Update: 06 Agustus 2016 02:59:25
Login ku Akun Facebook

Pangréana Fikmin

Pangaléwohna

Koméntar ti Kanca

Ahad, 19 Maret 2017 16:02
Yusuf S. Martawidénda: " Naha akun sim kuring dina web ieu janten aya dua. Nu hiji namina : Yusuf S Martawidenda Nun hiji deui namina : Yusuf S. Martawidénda nu hiji teu ngangge curek. Nuhiji deui ngangge curek dina e-na. TAPI NU LENGKEP DATA PROFILNA AKUN NU E-NA TEU NGANGGE CUREK HATUR..."
Salasa, 14 Maret 2017 16:22
Abdul Haris: " Alhamdulillah, kotrétan téh, tiasa katawis deui dina web. Hatur nuhun, Kang Dan...."
Kemis, 16 Fébruari 2017 12:29
Hamim Wiramihardja Coèlho: " Naha sesah geuningan bade ngeusian profil teh......."
Senén, 16 Januari 2017 06:47
Kang Mohen: " Sampurasuun..."
Ahad, 08 Januari 2017 23:29
Roni Rohendi: " Assalamualaikum, ngiring ngaderes palih..."
Rebo, 04 Januari 2017 07:41
Aris Siswanto: " ..."
Rebo, 04 Januari 2017 03:02
Elan Sudjanamihardja: " datang katimgal tarang tea meureun nya. nya bade ngiringan didieu yeuh da geuning ari nyiar pangarti mah tue aya watesna, boh umur atanapi tempat, sugan we aya paedah sareng mangpaatna. sim kuring ti aachen, jerman watesan ka walanda sareng belgia, elan sudjanamihardja, ari di aachen mah barudak mahasiswa nyarebatna..."
Ahad, 01 Januari 2017 22:33
Ridwan Melodian Plain: " Sampurasun..."

Lalampahan Simpé (2)

Kénging Ahmad Fawzy Imron
Dipidangkeun dina lapak 27 April 2015 00:46:04

Aya nu leungit. Teuing naon. Diragap dadana. Tuluy ngimpleng satarikna. Weléh, teu karampa jeung teu kabaca. Tapi rasa teu bisa ngabohong. Yakin, aya nu indit tina dirina.
Detik robah jadi menit. Menit robah jadi jam. Jam robah jadi poé. 730 poé asruk-asrukan. Néang nu euweuh. Ti hiji sagara ka sagara séjénna. Malah nepika nagri pangjauhna, disungsi ku manéhna.
"Padahal teu kedah bari ngaléngkah, Seun. Cekap milari bari cicing, néang ku cara sila," ceuk hiji kokolot lembur nu pernah kaanjangan basa léngkah tuluy ngangajak lunta.
"Kantos éta gé dipidamel, Bah. Namung bet beuki karaos aya nu ical tina ieu diri." Lampahna tuluy laju. Néang nu leungit. Dibaturan ku sugan reujeung boa.
Poé ka 731, teu ngahaja manéhna manggih tangkal leutik luhureun batu. Aya kaén bodas nu nganteng ti puncer tangkal nepika handapeun batu. Ngagedat hiji kalimah di tengah-tengahna, "Sing hayang diulah-ulah. Ulah ukur nunutur hayang." Belenyéh manéhna seuri.